maanantai 8. kesäkuuta 2009

Porkkanamafia patiolla + tarjouspyyntö

Vaikka edellisen tempauksen jälkitoiminta on vielä käynnissä, on uusi jo kovaa vauhtia suunnitteilla. Seuraavan tempauksen teema on Porkkanamafia patiolla. Tempaus järjestetään heinä-elokuussa kohdeyrityksen kanssa tarkemmin sovittavana ajankohtana. Tästä alapuolelta löydät tarjouspyynnön, jonka olemme lähettäneet oululaisille ravintoloille, baareille ja kahviloille, joiden yhteydessä toimii kesällä terassi. Mikäli epäilet yrityksesi, kantapaikkasi tai muun mahdollisen tempauskohteen jääneen tarjouspyynnöttä, olisimme iloisia, jos välittäisit tarjouspyynnön eteenpäin. Kaikki 21.6. mennessä sähköpostiosoitteeseen porkkanamafia@gmail.com tulleet tarjoukset osallistuvat kilpailuun samanarvoisina tarjouspyynnön välittäjästä riippumatta.




TARJOUSPYYNTÖ

Oulun Porkkanamafia järjestää toisen ostotempauksensa heinä-elokuun aikana teemalla ”Porkkanamafia patiolla”. Haluaisimme tietää, montako prosenttia tempauspäivän lisämyynnistä teidän yrityksenne sitoutuisi käyttämään energiatehokkuuden parantamiseen, mikäli ostotempaus toteutettaisiin teidän yrityksessänne.


Mikä Porkkanamafia?

Porkkanamafia on kuluttajaliike, joka haluaa kannustaa yritykset ympäristöystävällisiksi. Porkkanamafia kilpailuttaa yhden alan yrityksiä kerrallaan, ja suurimman panoksen energiatehokkuuden puolesta luvannut yritys valitaan käänteisen boikotin kohteeksi. Porkkanamafia-aktiivit hoitavat tapahtuvan mainonnan ja mahdollisen ohjelman sekä kutsuvat muut porkkanamafialaiset paikalle. Tempauspäivän myyntiä verrataan normaalin vastaavan päivän myyntiin, ja tarjottu prosentti lisämyynnistä käytetään yhdessä Porkkanamafian energiakonsultin kanssa sovittuun kohteeseen.


Porkkanamafia patiolla

Seuraavan, toisen Oulussa järjestettävän ostotempauksen kohteena ovat ravintolat ja baarit, joilla on terassi. Tempaus järjestetään valitun yrityksen kanssa sovittuna ajankohtana heinä-elokuussa. Tempauskohteeksi valitun yrityksen kanssa tehdään 12.7. mennessä kirjallinen sopimus, jossa mainitaan sovittu prosenttiosuus sekä normaali, vastaavan päivän myynti. Itse tempaus ei vaadi kohdeyritykseltä muuta kuin iloista mieltä ja kykyä palvella suurtakin porkkanamafiosojen laumaa. Tempauspäivän jälkeen yritys ja energiakonsulttimme sopivat tuottojen käyttökohteen. Yritys hyötyy tempauksesta siis yhden päivän lisämyynnin lisäksi viestinnän sekä energiatehokkuuden kannalta – pienempi energiankulutus tarkoittaa vähemmän menoja ja enemmän tuloja!


Tarjouksenne

Porkkanamafia haluaisi siis tietää montako prosenttia tempauspäivän lisämyynnistä yrityksenne olisi valmis käyttämään energiatehokkuuden parantamiseen. Toivomme saavamme tarjouksenne sähköisenä 21.6. mennessä osoitteeseen porkkanamafia.oulu@gmail.com. Otsikoittehan tarjouksenne selkeästi (esim. ”TARJOUS”), jotta emme avaa tarjoustanne ennen tarjouskilpailun päättymistä.


Lisätietoja

blogistamme internetosoitteesta http://porkkanamafiaoulu.blogspot.com/ tai
sähköpostitse osoitteesta porkkanamafia.oulu@gmail.com.


(Energia-)ystävällisin terveisin,
Porkkanamafia Oulu

2 kommenttia:

  1. hyvä meiniki! Oikeasti mahtavaa!

    Voisiko täällä blogissa olla vaikka lista yrityksistä joille olette jo kyseisen viestin laittaneet? Näin voin tarkastaa että onko oma vakipaikkani jo mukana listassa?

    Vai onko asiasta keskusteltu ja jonkun hyvän syyn vuoksi päätetty moinen lista jättää tänne laittamatta? Jos niin kertoisitteko syyn?

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Ei ole mikään periaatepäätös jättää listaa julkaisematta. Mietin sitä itsekin tuota tänne kirjoittaessani, mutta koska meidän tietämät sähköpostiosoitteet ovat ihan vaan netistä poimittuja (joidenkin kohdalla arvattuja tyyliin työntekijän.nimi@yritys.fi), en uskaltanut luottaa siihen, että osoitteet olisivat täysin oikein. Lista täällä viittais mun mielestä siihen, että yritys on varmasti saanut tiedon... Mutta mitä mieltä te muut olette? Nyt kun olen maininnut epävarmuustekijästä, niin listan ehkä voiskin laittaa?

    Joka tapauksessa vakipaikassa (tai vaikka siinä paikassa, johon on aina pitänyt mennä, mutta ei ole koskaan saanut aikaiseksi) kannattaa ottaa tempaus puheeksi. Tarjouspyynnön voi myös lähettää saatekirjeellä tyyliin "Olettekohan saaneet jo tarjouspyynnön Porkkanamafialta? Olen kanta-asiakkaanne, ja kannustaisin teitä mielelläni entistä ekologisemmaksi terassiksi".


    Tai no enpä jaarittele enempää, vaan laitan tähän listan. Näihin paikkoihin on siis lähetetty sähköpostia, tosin emme tiedä olemmeko tavoittaneet kaikista paikoista oikean henkilön/sähköpostin. Joka tapauksessa kannattaa ottaa tempaus puheeksi terassilla - samalla yrityksessäkin saavat tietää asiakkaidensa olevan kiinnoistuneita asiasta.
    Bisketti
    1bar
    Kahvilamakasiini
    Tervahovi (Sarkka ja Zakuska)
    Jumpru
    Leskinen
    Graali
    Kuluma
    Petrelli
    Kantis
    Keltainen Aitta
    Kiekkokamari
    Koivurannan kahvila
    Never Grow Old
    Renesans
    St. Michael
    Tervasoihtu
    Matala
    Tähtitornin kahvila
    Uleåborg
    Winger


    Kannattaa siis muistuttaa tempauksesta noissakin paikoissa!


    t. Katariina, jolla ei näemmä ikinä toimi toi googletunnuksella kommentointi tässä blogissa.

    VastaaPoista