keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Suunnittelukokous

Seuraava tapaaminen on tiistaina 21.4. klo 18 Radisson SASissa Siltasalissa. Silloin toivottavasti esiintyjiä tempaukseen on löytynyt ja lehdetkin ovat jo maininneet Porkkanamafian rantautumisesta Ouluun.

Jos SINULLA on aivan loistava bändi tai vaikkapa stand up -show ja olet valmis esiintymään palkatta ympäristömme hyväksi, ota yhteyttä mafialaisiin (porkkanamafia.oulu@gmail.com), niin laitamme asiat etenemään!

2 kommenttia:

  1. hei!

    Täytyy nyt aivan kysyä tästä oulun porkkanan tiedottamisesta. Onkos tämä blogi nyt porkkanamafia Oulun päätiedotuskanava? Vai jos haluaa jakaa tätä porkkana-tietoutta, niin minkä web-osoitteen tulisi antaa? Itse jakaisin mielelläni jotain selkeää osoitetta jossa olisi kompaktisti kerrottuna tavoitteet ja keinot ja miten kuka hyvänsä voi osallistua. Samasta paikasta vois löytyä asiasta enemmänkin tietoa, jos vain on semmoista tarjota/intoa laittaa.

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Minun käsittääkseni tämä on meidän päätiedotuskanava. Valitettavasti meillä ei siis ole ns. virallista kotisivua, mutta täältä sentään löytyy linkit tärkeimmille porkkanasivuille. Kiitos myös kehitysideoistasi, pitääkin laittaa tuohon sivupalkkiin joku pieni yleisinfo, josta saa homman jujun selville.

    Tavoitteena on siis tehdä maailmasta energiatehokkaampi positiivisen kannustamisen keinoin. Käänteinen ostoboikotti on paljon käytetty termi ja tarkoittaa sitä, että kannatetaan positiiviseen muutokseen sitoutuvaa yrittäjää oikein joukolla!

    Ihan kuka vaan voi osallistua toimintaan. Jos intoa riittää, niin kokouksiin ja sitä kautta aktiivitoimintaan on ihan kaikki erittäin tervetulleita! Täältä löytyy aina seuraavan kokouksen ajankohta ja paikka, joten ei muuta kuin rohkeasti mukaan!

    Porkkanamafia kaipaa aktiivien lisäksi kaikkia kiinnostuneita osallistumaan tempauksiin ja levittämään sanaa. Oulussa ensimmäinen tempaus järjestetään 20.5. Sokeri-Jussissa. Jokainen päivän aikana Sokeri-Jussissa asioiva on mukana positiivisessa muutoksessa!

    VastaaPoista