tiistai 12. toukokuuta 2009

Tule keskiviikkona 20.5. Sokeri-Jussin Kievariin - pelastat samalla palan maailmaa!


Ensimmäinen tempaus on reilun viikon päästä, kohta jo jännittää! Toivottavasti mukaan intoutuu mahdollisimman moni. Tässä vaiheessa meidän kaikkien panosta tarvitaan itse asiassa kaikista eniten, sillä Porkkanamafian teho perustuu ihmisten aktiivisuuteen, ja ihmisten aktiivisuus tietoon tapahtumasta. Nyt on siis juuri oikea hetki viidakkorummuttaa Porkkanamafian iloista sanomaa!

Toivommekin, että kertoisitte Porkkanamafiasta mahdollisimman monelle kiinnostuneelle kuulijalle. Tempauksesta on nyt olemassa tapahtuma Facebookissa, jossa liittyminen ja kavereiden kutsuminen on helppoa. Tervetuloa mukaan tapahtumaan, sinä ja ystäväsi!

Mikäli haluat haastaa ystävät ja kylänmiehet mukaan sähköpostitse, tässä alla on vapaasti levitettävissä oleva kutsumeilipohja. Otsikoksi käynee vaikkapa tämän blogikirjoituksen otsikko.
Oulun Porkkanamafia järjestää ensimmäisen ostotempauksensa keskiviikkona 20.5. Sokeri-Jussin Kievarissa Pikisaaressa.

Porkkanamafia on uudenlainen tapa vaikuttaa. Kilpailutamme yrityksiä muuttumaan ympäristöystävällisemmäksi, parhaan tarjouksen tehneen palkitsemme ostotempauksella. Oulussa Sokeri-Jussin Kievari teki poikkeuksellisen erinomaisen tarjouksen lupaamalla 200 % lisämyynnistä energiatehokkuuden parantamiseen. Jokainen normaalimyynnin ylittävä sentti käytetään siis ympäristön hyväksi - tuplana! Tempauksen jälkeen Porkkanamafian energiakonsultit suunnittelevat ja valvovat tehtäviä muutoksia sekä opastavat yritystä entistä ympäristöystävällisemmälle polulle.

Asioimalla Sokeri-Jussin Kievarissa keskiviikkona 20.5. olet osa Porkkanamafiaa. Tempauspäivänä ravintola on auki klo 11 - 02, keittiö sulkeutuu illlalla kymmeneltä. Sokeri-Jussissa on lohisoppaa tarjolla koko päivän hintaan 6,5 euroa (sis. leivän ja jääveden). Keitto tarjoillaan suoraan keittiöstä, joten aikaa ei kulu turhaan odotteluun lounaallakaan. Liitetiedostona olevalta ruokalistalta voit valita oman suosikkisi jo etukäteen, tai vaihtoehtoisesti osallistua vaikkapa iltapäiväkahvin tai
terassioluen merkeissä.

Illan aikana Porkkanamafialaisia viihdyttävät muun muassa
klo 18.00 Jokeri Pokeri Box -taikuri Simo Aalto
19.00 Lac Léman -trio
20.00 GNU-trio ja
21.00 Mikko Lankinen.

Lisätietoja Porkkanamafiasta löydät
blogistamme: http://porkkanamafiaoulu.blogspot.com/
Facebookista:
http://www.facebook.com/group.php?gid=33911475667#/event.php?eid=91968171613&ref=nf
tai sähköpostitse porkkanamafia.oulu@gmail.com.

Sokeri-Jussiin voit tutustua
internetsivuilta: www.sokerijussi.fi
tai käymällä paikan päällä osoitteessa
Pikisaarentie 2
90100 Oulu.

Tervetuloa!

Porkkanamafia-aktiivit

PS. Välitäthän viestin kavereillesikin. Pannaan hyvä kiertämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti